Jury

Sandra van Soest, Rabobank.jpg
Sandra van Soest
Senior HR adviseur
Rabobank Nederland

Sandra is werkzaam bij Human Resources Rabobank en is verantwoordelijk voor het arbeidsvoorwaardenbeleid op het gebied van zakelijk- en woon-werk verkeer. ”De Rabobank heeft de afgelopen jaren mooie resultaten geboekt op het gebied van onder meer de verduurzaming van het wagenpark met een sterke CO2 reductie. De bank was één van de eerste bedrijven die elektrisch vervoer omarmden. Daarnaast stimuleert de Rabobank haar medewerkers zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer en om ‘slim’ te reizen.”

Henk Winckens
Henk Winckens
Fleetmanager van het Jaar 2010
Enexis

Henk heeft meer dan 30 jaar ervaring in de Automotive industrie. Hij heeft gewerkt bij diverse nationale en internationale organisaties, waarvan de afgelopen 20 jaar bij Enexis. Bij Enexis is Henk verantwoordelijk voor alle mobiliteitscontracten en -processen, waarvan 2.400 voertuigen en openbaar vervoer oplossingen.

Zijn benadering is het continue optimaliseren van mobiliteits- en transportprocessen, waardoor kostenreductie zonder kwaliteitsverlies gerealiseerd wordt. Veel slimme ideeën en 'out of the box' oplossingen zijn door hem geimplementeerd.

Henk Winckens is winnaar van de Fleetmanager van het jaar award 2010.

Meer sprekers worden geladen