Nieuws

Awardnieuws 27 mei 2016

Het complete juryrapport van de Mobiliteitsmanager van het jaar 2016

Over de winnaar van dit jaar, Miranda Koning, is inmiddels veel gezegd en geschreven in diverse media. Maar ook de andere twee finalisten hebben hun plaats in de top drie meer dan verdiend. Om met de woorden van de jury te spreken: eigenlijk zijn zij alle drie winnaars. De jury was onder de indruk van hun prestaties wat het maken van een keuze voor de mobiliteitsmanager van het jaar 2016 nog niet makkelijk maakte.

+ Lees meer
Awardnieuws 24 mei 2016

Miranda Koning winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award

Miranda Koning, contractbeheerder Facilitair Bedrijf bij Ymere, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2016. Koning won de finale van Aaron de Git (CRH Europe) en Henk Schmidt (Belastingdienst). Ze neemt het stokje over van Daan Bieleveld die vorig jaar deze prijs won. De finale vond plaats tijdens het Fleetmanagement event 2016 in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

+ Lees meer
Awardnieuws 13 mei 2016

Even voorstellen - Miranda Koning

De finaleplekken van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar 2016 zijn inmiddels vergeven. Drie bewezen toppers strijden om de titel, alle drie met een ijzersterk verhaal. De kandidaten worden niet alleen op visie, innovatie en duurzaamheid beoordeeld, ook de eigen inbreng en invloed is van belang om te winnen. De ontknoping volgt op 24 mei. 

+ Lees meer
Awardnieuws 12 mei 2016

Even voorstellen - Henk Schmidt

De finaleplekken van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar 2016 zijn inmiddels vergeven. Drie bewezen toppers strijden om de titel, alle drie met een ijzersterk verhaal. De kandidaten worden niet alleen op visie, innovatie en duurzaamheid beoordeeld, ook de eigen inbreng en invloed is van belang om te winnen. De ontknoping volgt op 24 mei. 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen