Arjen Juurlink winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar 2017

Arjen Juurlink, compensation & benefits specialist bij Friesland Campina, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2017. Arjen Juurlink won de finale van Coen Krol (Accenture) en Henk Zoomers (PGGM). Hij neemt het stokje over van Miranda de Koning die vorig jaar deze prijs won.

Dit jaar trof de vakjury drie goede kandidaten die met energie en passie bezig zijn met het thema mobiliteit binnen hun organisaties. Alle drie de kandidaten hebben mooie resultaten geboekt in soms moeilijke omstandigheden. De keuze voor de Mobiliteitsmanager van het jaar 2017 was dan ook geen makkelijke opgave.

De vakjury:

De vakjury over de keuze: “Arjen heeft vanuit zijn intrinsieke motivatie gekozen mobiliteit te benaderen vanuit de sociale agenda. Ondanks het complexe interne speelveld, heeft hij zijn mobiliteitsbeleid onderdeel weten te maken van het integrale beleid. Zijn duidelijke visie op duurzaamheid, veiligheid en keuzevrijheid heeft hij weten te vertalen naar concreet mobiliteitsbeleid. De succesvolle invoering van het individuele bonus/malus mobiliteitsbudget, waarmee medewerkers gestimuleerd worden anders te reizen is een mooi voorbeeld van zijn geslaagde gestructureerde aanpak en doorzettingskracht.”

Bekijk het volledige jury rapport hier.

De vakjury bestaat uit Miranda de Koning (Ymere), Daan Bieleveld (DSM), Henk Winckens (Enexis), John de Gier (Siemens), Martin Lans (VNF),  Ronald Postma (Syndesmo) en Sandra van Soest (Rabobank Nederland).

Voor meer informatie over de award: www.mobiliteitsmanageraward.nl