Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar award 2017 bekend

Breda, 10  april 2017Tijdens het Fleetmanagement event, dat plaatsvindt op dinsdag 23 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, wordt jaarlijks de “Mobiliteitsmanager van het Jaar award” uitgereikt. Zo ook dit jaar. De 3 finalisten die nog kans maken op de award zijn Arjen Juurlink, Coen Krol en Henk Zoomers

Deze finalisten worden op korte termijn grondig aan de tand gevoelt door de Awardcommissie. Tijdens dit gesprek krijgen ze uitgebreid de mogelijkheid om hun nominatie toe lichten. Traditiegetrouw wordt tijdens de awardshow op het Fleetmanagement Event de Mobiliteitsmanager van het jaar bekend gemaakt. We stellen de finanlisten graag aan u voor:

  • Arjen Juurlink, FrieslandCampina
  • Coen Krol, Accenture
  • Henk Zoomers, PGGM

Over de Mobiliteitsmanager van het jaar award

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten Miranda Koning verantwoordelijk voor contractbeheer bij Ymere heeft zich het afgelopen jaar “Mobiliteitsmanager van het Jaar mogen noemen. Hiermee is zij terecht gekomen in een mooi lijstje namen met voormalige winnaars zoals: Daan Bieleveld (global mobility management, DSM), André de Boer (senior adviseur mobiliteit, Rijkswaterstaat), Patrick Langevoort (wagenparkbeheerder, Alliander), Ronald de Hoog (hoofd wagenparkbeheer, Cofely Nederland) en Nanda Cousijn (manager mobiliteit, Diemermere, a Randstad company). Tijdens het Fleetmanagement event hoort u welke finalisten we aan dit lijstje kunnen toevoegen.

Over het Fleetmanagement event

“Het Fleetmanagement event gaat over kennisoverdracht en marktverkenning, maar het is vooral ook een netwerkevent. Daarom is het dit jaar mogelijk voor alle deelnemers om 1-op-1 afspraken te plannen. Vooraf geplande korte kennismakingen met juist die experts of vakgenoten die zij graag willen spreken zorgen voor een verhoogd rendement. Het Fleetmanagement event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. “Wat opvalt is dat de doelgroep van het event steeds diverser wordt. Traditioneel mogen wij een groot deel van de fleet- en mobiliteitsmanagers in Nederland ontvangen. Maar we zien ook steeds vaker dat financieel en hr managers het event weten te vinden. Vreemd is dat niet gezien alle ontwikkelingen in deze markt, maar erg leuk dat ook deze groepen het event ook ontdekt hebben,” aldus projectmanager Stijn van den Broek.

Wilt u dit event als verantwoordelijke voor mobiliteit binnen uw organisatie ook niet missen? Meld u dan aan via onze website https://fleetmanagement.nl/aanmelden/.

Over Heliview & Conferences & Training BV

Heliview Conferences & Training BV is organisator van congressen, trainingen, evenementen en vakbeurzen. Onze congressen hebben een prominente plaats verworven als ontmoetings- en netwerkdag voor Managers en Senior Specialisten uit verschillende branches. Door middel van 1-op-1 afspraken, de interactieve kennis- en ervaringscarrousel Merry-Go-Round en ons invitation-only toegangsbeleid bieden wij onze businesspartners en congresdeelnemers de mogelijkheid om een dag te netwerken, kennis uit te wisselen en leads te genereren.

Al jaren zijn wij bij Heliview gespecialiseerd in informatieverschaffing en voorlichting over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de informatie- en communicatie technologie. Naast congressen en vakbeurzen organiseren wij ook kleinschalige (incompany) trainingen.

Voor meer informatie: www.heliview.nl/conferences