Fleet Mobility Live: de nieuwe naam voor het Fleetmanagement event

Heliview Conferences & Training B.V. lanceert vandaag de nieuwe naam van het Fleetmanagement event. De16e editie van hét event voor zakelijk mobiliteit zal de naam Fleet Mobility Live dragen. Projectmanager van het evenement Stijn van den Broek legt uit waarom voor deze nieuwe naam is gekozen en wat de gevolgen zijn van de naamswijziging.

Naamswijziging

“Al jaren zien wij een ontwikkeling waar gedreven door technologische innovaties en een veranderende vraag de mobiliteitsmarkt aan het verschuiven is. Steeds minder vanzelfsprekend kiezen organisaties de standaard leaseauto. Meer dan ooit te voren zetten organisaties mobiliteit in om het gedrag van medewerkers te beïnvloeden op het gebied van duurzaamheid, kosten en productiviteit”. Van den Broek legt uit wat zien we hier van terug op het evenement. “Uiteraard waren de eerder genoemde veranderingen ook in de afgelopen jaren al zichtbaar op het evenement. Vanaf dit jaar zetten we echter vol in op deze veranderingen en richten we ons op een meer beleidsmatige doelgroep. Vaak zijn dit HR managers. In het programma komen thema’s terug als de veranderende mobiliteitsmix en gedragsverandering, juist bij deze thema gaan we ons richten op de beleidsmakers.”

Programma

Het event kiest dit jaar een vertrouwd gezicht als dagvoorzitter. Meindert Schut, presentator van de BNR Nationale Autoshow heeft de leiding over het programma. Het programma heeft bekende elementen zoals de talkshows en break-outs. Maar het event zet dit jaar ook vol in op interactie doormiddel van 1-op-1 gesprekken en een groot aantal interactieve workshops rondom actuele thema’s. De voornaamst onderwerpen die tijdens deze editie aanbod komen zijn; WLTP, GDPR, blockchain, de veranderende mobiliteitsmix, elektrificering, gedragsverandering, veiligheid en Urban Mobility. De uitreiking van de jaarlijkse Mobiliteitsmanager van het jaar award en een besloten bijeenkomst van de Fleetclub van 100 zijn uiteraard ook weer een onderdeel van het programma.

Expo

Behalve een aantrekkelijke programma, beschikt het event over een beursvloer, dit is de plek om te netwerken met bestaande of nieuwe relaties. Meer dan 40 van de belangrijkste automotive- en mobiliteitsleveranciers presenteren zich hier aan de markt en gebruiken het event om hun productinnovaties te tonen. Naast traditionele partijen als importeurs en brandstofleveranciers zet Heliview vol in op de ‘nieuwe’ toetreders op de markt zoals bijvoorbeeld; leveranciers van mobiliteitskaarten en elektrische fietsen.

Inschrijving geopend

Het event wordt gehouden op dinsdag 29 mei 2018 , ook dit jaar in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het event is de gehele dag kosteloos te bezoeken door iedereen die verantwoordelijk is voor mobiliteit binnen zijn of haar eigen organisatie. Klik hier om u aan te melden

Bent u leverancier van mobiliteitsoplossingen, dan kunt u het event ook bezoeken vanaf 14:30 uur tegen betaling van € 49,95. Klik hier om u aan te melden