IBM, Rabobank en Stedin finalisten Mobiliteitsmanager van het jaar award

Breda, 23 maart 2018 - De finalisten voor de Mobiliteitsmanager van het jaar award zijn bekend. De award daagt organisaties uit om tot slimme en duurzame oplossingen te komen op het gebied van zakelijke mobiliteit. De jury van de Mobiliteitsmanager van het jaar, kwam tot een shortlist van 3 finalisten na beoordeling van de inzendingen.

In de komende maand worden drie finalisten aan de tand gevoelt door de vakjury. Zij krijgen dan de kans om hun inzending te onderbouwen. Traditiegetrouw ontvangt de winnaar de award op Fleet Mobility Live (voorheen het Fleetmanagement event) op dinsdag 29 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

De finalisten van dit jaar zijn:

  • Gertjan Sybrandi, Hoofd Facilitaire Services & Mobiliteit – Stedin
  • Leen den Bakker, Boardmember & Randolph Delwel, Fleet & Mobility Executive – IBM
  • Eric Versluis, Wagenparkbeheerder - Rabobank

De award is een podium voor mobiliteitsmanagers en organisaties die zich onderscheiden op gebied van mobiliteitsoplossingen voor hun medewerkers. De jury is blij met het grote aantal inzendingen en de kwaliteit van de inzendingen.

Samenstelling jury
De jury bestaat uit Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).

Over Fleet Mobility Live 2018
Fleet Mobility Live is hét netwerkevent voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken bij mobiliteit van zijn of haar organisatie. Het event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Naast een expo met alle relevante mobiliteit- & automotive leveranciers, biedt het event ruime gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en kennis op te doen in een kwalitatief hoogwaardig congresprogramma. Voor meer informatie: fleetmobilitylive.nl