Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2018?

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten. Tijdens het event Fleet Mobility Live (voorheen het Fleetmanagement event), dat plaatsvindt op 29 mei 2018 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, wordt voor de vijftiende keer de prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgereikt. Vanaf vandaag is het mogelijk om uzelf aan te melden of een vakgenoot of relatie te nomineren.

Kent u (of bent u) een mobiliteitsmanager die zich in het afgelopen jaar heeft onderscheiden door in zijn of haar organisatie bijvoorbeeld;

  • een modern flexibel mobiliteitsbeleid te ontwikkelen én te implementeren,
  • of een enorme kosten- en CO2 reductie te realiseren,
  • of door succesvol de laatste (technologische) innovaties in te passen.

Kortom kent u (of bent u) een allround mobiliteitsmanager die een aantoonbaar resultaat geboekt heeft, dan is het tijd om in actie te komen!

Finalisten 2017

Arjen Juurlink (Friesland Campina) ontving vorig jaar op 23 mei de award uit handen van zijn voorgangster Miranda Koning (Ymere). De jury roemde de integrale mobiliteitsaanpak die Juurlink kiest bij Friesland Campina. Arjen Juurlink was één van de drie finalisten naast Coen Krol (Accenture) en Henk Zoomers (PGGM). Arjen is toegetreden tot de jury en zal dit jaar mede bepalen wie zijn opvolger gaat worden.

Samenstelling awardcommissie
De “Mobiliteitsmanager van het jaar award” jury bestaat uit Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).

Aanmelden of nomineren?
Via de website mobiliteitsmanageraward.nl kunt u uzelf aanmelden of nomineren. Aanmelden kost slechts enkele minuten tijd via het nominatieformulier. De sluitingsdatum is vrijdag 2 maart.

Over Fleet Mobility Live 2018
Fleet Mobility Live is hét netwerkevent voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken bij mobiliteit  van zijn of haar organisatie. Het event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke mobiliteit.

Naast een expo met alle relevante mobiliteit- & automotive leveranciers, biedt het event ruime gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en kennis op te doen in een kwalitatief hoogwaardig congresprogramma.

Het event wordt gehouden op dinsdag 29 mei 2018 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het event is kosteloos te bezoeken voor eindgebruikers.

Voor meer informatie: https://fleetmobilitylive.nl/