Finalisten Mobiliteitsmanager van het jaar bekend!

De finalisten voor de prestigieuze award van de Mobiliteitsmanager van het jaar zijn bekend!. De award daagt organisaties uit tot slimme oplossingen te komen op het gebied van mobiliteit. De awardcommissie van de Mobiliteitsmanager van het kwam tot een shortlist van uiteindelijk 3 finalisten na beoordeling van de inzendingen. Alle ingediende nominaties waren serieuze kanshebbers. De jury heeft na een intensieve vergadering deze drie genomineerde gekozen vanwege hun bewezen prestaties en innovatief karakter.

In de maand april worden de finalisten grondig aan de tand gevoelt door de vakjury. Tijdens dit gesprek krijgen ze uitgebreid de mogelijkheid om hun nominatie toe te lichten.  Traditiegetrouw wordt de award op het evenement Fleet Mobility Live van dinsdag 29 mei uitgereikt. We stellen de finalisten graag aan u voor:

  • Gertjan Sybrandi – Stedin
  • Leen den Bakker & Randolph Delwel - IBM
  • Eric Versluis – Rabobank

Het doel van de Mobiliteitsaward is om te laten zien welke innovatieve oplossingen er mogelijk zijn op het gebied van mobiliteit voor medewerkers. De jury is blij met het grote aantal inzendingen. De innovatieve oplossingen helpen andere bedrijven en organisaties te inspireren om zelf innovatieve mobiliteitsprojecten uit te voeren die Nederland op een groene, gezonde en slimme manier bereikbaar houden.

De Finale
De finale vindt plaats tijdens het evenement Fleet Mobility Live in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Iedereen is welkom om bij de finale aanwezig te zijn. Meer informatie en aanmelden kunt  u op de website van Fleet Mobility Live vinden.