Wie nomineer u als Mobiiteitsmanager van het jaar 2019?

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten. Tijdens het Fleet Mobility Live , dat plaatsvindt op 21 mei 2019 in het NBC in Nieuwegein, wordt deze prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar award weer uitgereikt.

Stuur uw nominatie in!

Kent u een collega / relatie die zeker genomineerd moet worden voor de Mobiliteitsmanager van het jaar Award 2019? Of bent u verantwoordelijk voor mobiliteit in de functie van mobiliteitsmanager, fleetmanager, HR manager, inkoop manager, financieel manager of facilitair manager, en heeft u zichzelf in de afgelopen jaren onderscheiden met het door u gevoerde mobiliteitsbeleid in uw organisatie?

Stuur dan tot uiterlijk 1 maart uw nominatie in voor de "Mobiliteitsmanager van het jaar award 2019"!

Deze vakprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het Fleetmanagement event. Nomineren kost slechts enkele minuten tijd.

Naar het nominatieformulier

Het doel van de Mobiliteitsaward is om te laten zien welke innovatieve oplossingen er mogelijk zijn op het gebied van mobiliteit voor medewerkers. De jury is blij met het grote aantal inzendingen. De innovatieve oplossingen helpen andere bedrijven en organisaties te inspireren om zelf innovatieve mobiliteitsprojecten uit te voeren die Nederland op een groene, gezonde en slimme manier bereikbaar houden.

De Finale
De finale vindt plaats tijdens het evenement Fleet Mobility Live in het NBC Nieuwegein. Iedereen is welkom om bij de finale aanwezig te zijn. Meer informatie en aanmelden kunt  u op de website van Fleet Mobility Live vinden.