Awardwinnaars

André de Boer.jpg
André de Boer
Mobiliteitsmanager van het jaar 2014
Senior adviseur mobiliteit bij Rijkswaterstaat

André de Boer, senior adviseur mobiliteit bij Rijkswaterstaat, is in 2014 uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar. De Boer won in de finale van Martina van der Wilt (Van Dorp Installaties BV) en Jack Knol (Capgemini). Hij neemt het stokje over van Patrick Langevoort, die vorig jaar deze prijs won. De finale vond plaats tijdens het Fleetmanagement event 2014 in het NBC in Nieuwegein.

Wall of winners.jpg
Patrick Langevoort
Mobiliteitsmanager van het jaar 2013
Wagenparkbeheerder bij Alliander

Patrick Langevoort, wagenparkbeheerder bij Alliander, is de Mobiliteitsmanager van het jaar 2013. Langevoort won in de finale van Dirk Jan Ente (CSC), Hans den Hollander (Cisco) en Jack Knol (Capgemini). Hij neemt het stokje over van Ronald de Hoog van Cofely, die vorig jaar de prijs won. Langevoort was dit jaar voor de tweede keer genomineerd. Vorig jaar eindigde hij ook hoog in de ranking.

Ronald de Hoog.jpg
Ronald de Hoog
Fleetmanager van het jaar award 2012
Hoofd wagenparkbeheer bij Cofely

De winnaar van de Fleetmanager van het jaar award 2012 is Ronald de Hoog. De Hoog, hoofd wagenparkbeheer bij Cofely Nederland, kreeg de prijs uitgereikt door Nanda Cousijn. Zij is de winnaar van de 2011-editie.

nanda cousijn.jpg
Nanda Cousijn
Fleetmanager van het jaar award 2011
Manager mobiliteit bij Diemermere

In 2011 ging de strijd om de Fleetmanager award van het jaar 2011 tussen uitsluitend vrouwen. Nanda Cousijn van Diemermere bleek uiteindelijk de sterkste kandidaat te zijn en ging met de titel "Fleetmanager van het jaar 2011" naar huis.

Henk Winckens & Jan van den Broek
Henk Winckens & Jan van den Broek
Fleetmanager van het jaar award 2010
verantwoordelijk voor het wagenparkbeleid van Enexis

Tijdens het fleetmanagementcongres 2010 zijn Jan van de Broek en Henk Winckens uitgeroepen tot Fleetmanager van het Jaar 2010.

Het duo geeft invulling aan het wagenparkbeleid van Enexis, beheerder van het energienetwerk in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Waar Jan van de Broek meer de financiële man is, richt Henk Winckens richt zich op aspecten als inkoop, de autoregelingen, het mvo-beleid en de laadpalen van Enexis.

Meer sprekers worden geladen