Awardwinnaars

Chris schoute.jpg
Chris Schoute
Fleetmanager
Koninklijke Wegener N.V.

Chris Schoute, Fleetmanager bij Koninklijke Wegener N.V. werd door de jury uitgeroepen tot de eerste Fleetmanager van het jaar. De jury is ervan overtuigd dat Chris een voorbeeld is voor andere Fleetmanagers, doordat hij het lef heeft gehad om een totale omslag te maken in het wagenparkbeheer van Wegener. Zo is er een overstap gemaakt van een decentraal georganiseerde autoadministratie naar een centraal georganiseerde en wordt er gewerkt aan elektronische koppelingen met leveranciers en de interne administratie.

Chirs is erin geslaagd om nieuwe systemen te implementeren ter verbetering van zowel kwaliteit als efficiency. Hij toont daarmee innovatief en baanbrekend te zijn in zijn werk als Fleetmanager. Daarnaast weet hij optimaal gebruik te maken van outsourcing door het inzetten van leasemaatschappijen en werk daardoor uitermate kostenbesparend voor Wegener.

 

Meer sprekers worden geladen